herşey kadınlar için facebook herşey kadınlar için twitter herşey kadınlar için instagram

2021 Yılı Ritüel Affet Çalışması

Eklenme Tarihi : 24.03.2021 21:26:00

2021 yılı Hava elementinin yoğun olduğu astrolojik noktası bol olduğu bir yıl ( Jüpiter ve Satürn Kova burcunda bunu yan ısıra Kuzey ay düğümü İkizler burcunda ) ve bizlerin hayatlarını kadersel olarak şekillendireceği için 2021 yıllana ait ritüellimizi zihin ve mantık çerçevesinde kullanarak niyetlerimizi yapmayı seçtim. Duanın ve niyettin gücü ile 2021 ait tüm dileklerimizi DÜŞÜNME GÜCÜ hayatlarımıza davet edeceğiz.
2021 yılına ait ritüellere Mudralar şifalalanmayı gelin ,seçelim. Böylelikle ruh ve beden bütünlüğümüz de daha kolay An'da kalabilelim.
Ve tabii ki nefes ve şükür ile ....
30 Aralık saat 06:49 'da Yengeç burcunda yıllın son dolunayı gerçekleşecek.
2020 yıllına ait affetme çalışmanızı o gün yapmanızı tavsiye ederim.
Varada Mudra duruşu ile 2020 yıllına ait Affetme Çalışması
Varada Mudra duruş şekli ile durun
Ve 2020 yıllını düşünün , kızgınlıklarınızı , korkularınızı , hayal kırıklıklarınızı , kayıplarınızı , çaresizliklerinizi , terk edişlerinizi hepsini
Yavaşça tüm hücrelerinizi dolduracak şekilde nefes alın , nefes verdiğiniz de sanki 2020 yıllını ait kızgınlıklarınızı , korkularınızı , hayal kırıklıklarınızı , kayıplarınızı , çaresizliklerinizi , terk edişlerinizi hepsine ait tüm duygularınız dışarıya üflermişçesine nefesinizi dışarı verin, üfleyin.
Ve söyleyin " 2020 yıllına ait söylediğim ve yaptığım tüm haksızlıkları affediyorum.Kendimiz ve affetmem gereken herkesi şimdi affediyorum."
Geçen sene evinin bolluğu ve bereketi artsın hazırlamış olduğunuz Kişniş kesenizi 30 Aralık 'ta kuşlara verebilirsiniz.
Şifa olsun